Wat heeft Breider koeriersdienst u te bieden?

Door rechtstreeks persoonlijk telefonisch contact is het mogelijk om heldere afspraken te maken. Zo kan tijdens het eerste telefoongesprek besproken worden wat de ingeschatte reistijd is, kan er een prijsindicatie gegeven worden en kunnen er eventuele andere mogelijkheden gezocht worden. Op deze manier is er een korte en duidelijke lijn tussen opdrachtgever en vervoerder.

Breider Koeriersdienst verzorgt zendingen in Nederland en in de rest van Europa; van kleine pakketjes tot pallet-vervoer Al het vervoer dat voor u wordt verzorgd, geschiedt conform de algemene vervoercondities (AVC) en de algemene voorwaarden voor koeriersdiensten (AVK). Uw goederen vallen te allen tijde onder een goede transportverzekering.

Doordat Breider Koeriersdienst over een geavanceerd en actueel navigatiesysteem beschikt, kan uw zending snel op de juiste bestemming afgeleverd worden– op welke plaats in Europa dan ook. Een goede telefonische bereikbaarheid is vanzelfsprekend. Breider Koeriersdienst staat zeven dagen per week tot uw beschikking.

Gunstige ligging

Door onze gunstige ligging van ons koeriersbedrijf, dicht aan de A7 N33 en N34 en de Duitse A31, kunnen wij uw zendingen erg snel in een groot aantal Duitse en Scandinavische steden afleveren. Ook op alle andere locaties in Europa zijn wij, mede door ons uitgebreide netwerk, de juiste keuze voor uw zending.

Breider Koeriers Dienst is NIWO-gecertificeerd. Hiermee geven we aan dat u te maken hebt met vakbekwame en betrouwbare medewerkers.