Wat heeft Breider koeriersdienst u te bieden?

Door rechtstreeks persoonlijk telefonisch contact is het mogelijk om heldere afspraken te maken. Zo kan tijdens het eerste telefoongesprek besproken worden wat de ingeschatte reistijd is, kan er een prijsindicatie gegeven worden en kunnen er eventuele andere mogelijkheden gezocht worden. Op deze manier is er een korte en duidelijke lijn tussen opdrachtgever en vervoerder.

Breider Koeriersdienst verzorgt zendingen in Nederland en in de rest van Europa; van kleine pakketjes tot pallet-vervoer Al het vervoer dat voor u wordt verzorgd, geschiedt conform de algemene vervoercondities (AVC) en de algemene voorwaarden voor koeriersdiensten (AVK). Uw goederen vallen te allen tijde onder een goede transportverzekering.

Doordat Breider Koeriersdienst over een geavanceerd en actueel navigatiesysteem beschikt, kan uw zending snel op de juiste bestemming afgeleverd worden– op welke plaats in Europa dan ook. Een goede telefonische bereikbaarheid is vanzelfsprekend. Breider Koeriersdienst staat zeven dagen per week tot uw beschikking.

Breider Koeriers Dienst is NIWO-gecertificeerd. Hiermee geven we aan dat u te maken hebt met vakbekwame en betrouwbare medewerkers.